ACCESORII PENTRU STALPI

Destinaţie: toate tipurile de stalpi ornamentali pot fi dotaţi cu accesorii.

STALPI cu robinet 

  

STALPI CU PUBELE : cu una sau doua pubele

 

Destinaţie: Colectarea gunoiului.
Construcţie: Stalpul este executat din fontă de care sunt fixate una sau două pubele rabatabile în plan vertical (pentru golire). Volumul pubelei este de aproximativ 28dm3. Pubela se execută din tablă (cu dimensiuni de gabarit ¢ 300x400mm).

STALPI cu SCRUMIERA

Destinaţie: Terase, parcuri etc.
Construcţie: Stalpul este executat din fontă de care sunt fixate una sau două scrumiere rabatabile în plan vertical (pentru golire). Volumul scrumierei este de aproximativ 7dm3. Scrumiera se execută din fontă sau aluminiu.

 

STALPI CU PANOURI

 

Destinaţie: Diverse utilităţi: afişier, reclame etc.
Construcţie: Stalpul este executat din fontă de care este fixat un panou din tablă într-o ramă din oţel lat. Dimensiunile şi forma panourilor pot fi modificate la cererea beneficiarului.


STALPI cu JARDINIERA

Destinaţie: Ornarea parcurilor, grădinilor publice şi private, a teraselor restaurantelor şi piscinelor, existAnd posibilitatea ca în interiorul bolurilor să se planteze flori sau plante ornamentale.
Construcţie: Jardiniera este compusă din: 1 – stalp, 2 - bol -450, 3 - bol -300, 4 – braţ. StAlpul şi bolurile sunt executate din fontă, pot fi emailate sau vopsite, la cerere. AvAnd în vedere că jardiniera este demontabilă, există posibilitatea aranjării bolurilor în combinaţia dorită. Jardiniera se poate executa cu 2 sau 3 braţe în funcţie de cerinţe.

 

 

JARDINIERA

Destinaţie: Ornarea parcurilor, grădinilor publice şi private, a teraselor restaurantelor şi piscinelor, existand posibilitatea ca în interiorul bolurilor să se planteze flori sau plante ornamentale.
Construcţie: Jardiniera este compusă din: 1 – grătar, 2 - picior. Picioarele şi grătarele sunt executate din fontă