FÂNTÂNI ŞI CIŞMELE

05.01.FÂNTÂNĂ tip “A;B”

Destinaţie: Fântâna este destinată alimentării cu apă potabilă a localităţilor şi gospodăriilor individuale, a parcurilor şi grădinilor publice.
Construcţie: Fântâna este executată din fontă şi se compune din: 1 - vârf; 2 - capac; 3 - corp; 4 - grătar; 5 - postament. Postamentul este prevăzut cu un orificiu de evacuare a apei (prea plin). Asamblarea părţilor componente este realizată cu şuruburi.

Fantana este destinată alimentării cu apă potabilă

MODEL

L[mm]

l[mm]

H[mm]

Fântână tip "A"

630

600

1392

Fântână tip "B"

515

470

1240

05.02 – FÂNTÂNĂ CU MECANISM DE GOLIRE tip “A;B”

Acest tip de fântână prezintă avantajul că pe timpul iernii, instalaţia de apă se poate goli prin acţionarea pedalei (manetei) în scopul evitării îngheţului.

Tip “A”

Tip “B”

05.03.FÂNTÂNĂ CU INSTALAŢIE SIMPLĂ tip “A;B”

Acest tip de fântână prezintă avantajul unei racordări mai simple la reţeaua de alimentare cu apă. Pentru prevenirea îngheţării apei, beneficiarul are posibilitatea de izolare a instalaţiei, în partea interioară a fântânei

 

 

 

 

05.04 FÂNTÂNĂ CU LAVOAR SIMPLU Tip “A;B”

Tip “A”

Tip “B”

05.05 – FÂNTÂNĂ CU LAVOAR DUBLU tip “A;B”

Tip “A”

Tip “B”

05.06 – FÂNTÂNĂ “CRINA” tip “A;B”

Destinaţie: Fântâna este destinată alimentării cu apă potabilă a localităţilor, gărilor, parcurilor şi grădinilor publice.

Construcţie : Fântâna este executată din fontă şi se compune din: 1– vârf; 2– cuvă; 3– corp; 4– robinet; 5– bol. Cuva este prevăzută cu orificiu de evacuare a apei. Asamblarea părţilor componente este realizată cu şuruburi. Fântâna poate fi livrată cu sau fără instalaţii de alimentare .

05.07.FÂNTÂNĂ DE PERETE

Destinaţie: Se poate monta pe pereţii exteriori sau interiori, în incintele spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, gărilor, autogărilor, etc.
Construcţie: Fântâna este compusă dintr-un corp (1) şi un bol (2), ambele executate din fontă. La cererea beneficiarului fântâna poate fi livrată cu bol simplu sau emailat pe interior. Se livrează fără robinet.

 

05.08.TÂSNITOARE DE INTERIOR

Destinaţie: Se poate monta pe pereţii interiori, în incintele spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, gărilor, autogărilor, etc.

Construcţie: Țâșnitoarea este compusă dintr-un bol executat din fontă. La cererea beneficiarului poate fi livrată cu bol simplu sau emailat pe interior. Se livrează cu sau fără robinet.

05.09 CIŞMEA ŢÂŞNITOARE

Destinaţie: Se montează în incintele spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, gărilor, autogărilor, în grădini, parcuri, pieţe, pe străzi sau bulevarde.

În timpul iernii, pentru a o feri de îngheţ, ţeava de alimentare se va izola.

Construcţie: Cişmeaua este construită dintr-un corp turnat din fontă pe care este fixat un bol emailat pe interior .

La extremitatea superioară cişmeaua are montat un sistem de dozare a apei iar lateral are montat un robinet G1/2” ( la cererea beneficiarului ).

 

 

CIŞMEA “LAURA” TIP “A; B”

  1. CIŞMEA “MIOARA” TIP “A; B”

 

05.12. - CIŞMEA STRADALĂ Dn 15 TIP “A; B”

Acest tip de cişmea este prevăzută cu sistem de golire a apei, în scopul evitării îngheţului, pe timp de iarnă.

 

05.13.CIŞMEA STRADALĂ Dn 20 TIP “A;B”

Acest tip de cişmea este prevăzută cu sistem de golire a apei, în scopul evitării îngheţului, pe timp de iarnă.

 

5.14– CIŞMEA “PAULA” TIP “A; B”

Acest tip de cişmea este prevăzută cu sistem de golire a apei, în scopul evitării îngheţului, pe timp de iarnă.